Stevenaak La Bohème
Anno 1876
Stevenaak
La Bohème
Nederlands Deutsch

Interieur

Sfeer, gezelligheid en heel veel ruimte zijn de kenmerken van het interieur.

Het zal U verbazen hoe gezellig en comfortabel het interieur kan zijn. Beneden de trap vindt U een prachtige woonruimte met drie riante zithoeken. Een droomkeuken geeft alle comfort van thuis maar is wel ingericht om voor 30 personen te kunnen koken: zes gaspitten, een grote koelkast van 375L en zelfs een vriezer van 125L zijn in de keuken aanwezig! Niet vergeten, de prachtige handgemaakte bar met biertap staat garant voor de gezelligste avonden. Breedbeeldtelevisie met DVD en een goede stereo installatie met jukebox maken het onvergetelijk...

En voor de rust zijn er mooie hutten met stromend koud- en warm water en ook verwarming voor koudere nachten. Twee ruime gecombineerde douches met toiletten, twee aparte toiletten en een extra derde douche zijn aanwezig.

Aan Dek

Ook aan dek staan sfeer en comfort centraal.

De "La Bohème" heeft een lage opbouw, brede gangboorden en een centraal gesitueerde zitkuip (voorzien van teakhout, een rugleuning en extra dikke zitkussens), de gasten zijn daardoor betrokken bij het zeilen en het biedt extra veiligheid aan dek van dit snelle schip.

Ook is er aan dek genoeg ruimte voor een ieder om lekker te zonnen. Dat noemen we dus gepast: het zonnendek... Ruimte genoeg voor iedereen om veilig te bewegen, zitten of liggen! Losse zitkussens, die je overal heen naartoe mag nemen, en heerlijk zachte fleecedekens (om erop te gaan liggen of voor de wat koudere avonden) maken het bijzonder comfortabel aan dek.

 

Meer informatie

Contactgegevens

Leon van der Loo

Vissersdijk 64 
1601 LR Enkhuizen
Nederland

T. +31 620 48 62 61
E. laboheme1876@gmail.com

Volg ons