Stevenaak La Bohème
Anno 1876
Stevenaak
La Bohème
Nederlands Deutsch

Voorbereiding

Voor U aan boord stapt en met Uw reis begint is het handig het volgende te weten.

Aanreis:

Enkhuizen, de thuishaven van de "La Bohème", is zowel met de trein (rechtstreeks vanuit Amsterdam naar Enkhuizen in 50 minuten) als ook met de auto makkelijk te bereiken. De wegen in Nederland zijn in goede staat. Doordeweeks is het tussen 7.00 - 9.00 uur en 16.00 - 18.00 uur heel druk op de weg, vooral rond Amsterdam. Als U met de auto komt kunt U het beste die tijden vermijden. Bij aankomst kunt U eerst aan de haven (Gependam/Dirck-China-Plein) parkeren om Uw bagage aan boord te zetten. Daarna kunt U de auto dichtbij de haven (achter het station) gratis parkeren.

 

Meenemen:

Aan boord voel je altijd wind, dus is het aan te raden om een goede trui, een windjack en misschien ook laarzen en oliepak mee te nemen. Het weerbericht voor die tijd weten we nog niet, dus "we will see"... Als het nog koud zou worden maak je geen zorgen, er is overal aan boord centrale verwarming. In geval van goed weer (en dat wil toch ook in Nederland wel best vaak gebeuren!) vergeet dan ook niet Uw zwemspullen mee te nemen en een goede zonnecrème (hoge factor).

Beddengoed is er standaard aan boord (bedlaken, kussen met hoes), dus daarvoor is gezorgd. Ook zijn er voor alle groepen standaard dekbedden aan boord behalve voor schoolgroepen. Dus bij een schoolreis moet een dekbed/slaapzak worden mee genomen! Er bestaat dan ook de mogelijkheid om een dekbed voor € 16,- p.p. te huren.

Handdoeken ed. zijn standaard niet aanwezig, maar U kunt wel een linnenpakket huren voor € 8,- p.p., daar zitten dan 2 handdoeken, een washandje en een stukje zeep in.

 

Verder handig en leuk om mee te nemen:

  • camera
  • fototoestel
  • muziekinstrumet
  • een goed boek
  • verrekijker
  • zonnebril
  • etc. ...

Meer informatie

Contactgegevens

Leon van der Loo

Vissersdijk 64 
1601 LR Enkhuizen
Nederland

T. +31 620 48 62 61
E. laboheme1876@gmail.com

Volg ons